۱۷
بهمن
۱۴۰۳
شماره
۵۸۲۵
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه شهرستان: سیدرسول حسینی، فرماندار ویژه شهرستان ملایر شد.
به گزارش هگمتانه، در پی تغییرات مدیریتی و انتصابات جدید در دولت چهاردهم؛ ملایر با سلمان اسماعیلی خداحافظی کرد تا سید رسول حسینی در این مسؤولیت ایفای نقش کند.
اسماعیلی 22 اسفند سال 1400 بر صندلی فرمانداری ویژه شهرستان ملایر تکیه زد؛ حسینی نیز قبلا سابقه فرمانداری در شهرستان تویسرکان را در کارنامه خود دارد.
به نقل از کانال اطلاعرسانی استانداری همدان، از سوابق اجرایی حسینی می توان به فرمانداری شهرستان تویسرکان، فرمانداری شهرستان فامنین، معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر، سرپرست معاونت عمرانی و برنامهریزی فرمانداری شهرستان ملایر، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان، بخشدار بخشهای سامن و زند شهرستان ملایر، بخشدار فامنین، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان و کارشناس اداراتکل امور اجتماعی، سیاسی و انتظامی استانداری همدان اشاره کرد.